VIRKSOMHEDS INFORMATION

Træskærebræt er en del af DKU DKUliving APS
Sivlandvænget 11A
5260 Odense S
Danmark
CVR-nr.: : 43351583
info@dkuwoodwork.dk
www.dkuwoodwork.dk
+45 31 36 36 32

Velkommen til TRÆSKÆREBRÆT. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på TRÆSKÆREBRÆT. Vi gør opmærksom på, at du skal være minimum 18 år for at handle på TRÆSKÆREBRÆT.
Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

RETURRET
TRÆSKÆREBRÆT yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Når du returnerer varer til TRÆSKÆREBRÆT, skal du betale returporto, med mindre vi har lavet en fejl i forbindelse med dit køb. Du skal blot vedlægge en kopi af fakturaen i forsendelsespakken sammen med varerne. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Originalemballagen skal returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse. Vi tager ikke varerne retur, hvis der er skrevet på emballagen. Kunden har selv ansvaret for at varen kommer frem i hel stand. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet minus leveringsomkostningerne til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Husk derudover at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købssummen ved overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til reglerne for returret. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken. Vedlæg kopi af fakturaen, registreringsnummer og kontonummer til kontoen hvortil refusion kan foregå, kopi af foregående korrespondance mv. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt per efterkrav.

RETURRET / REKLAMATIONER
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dette betyder, at du kan få byttet varen, pengene retur eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det betinger, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter fejl/mangler opdages. Rettidig reklamation anses som hurtigst muligt efter fejlen opstår, max op til 14 dage. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Man må under ingen omstændigheder tage en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet. Vi reparerer eller ombytter og sender en ny når vi har modtaget den defekte/fejlleverede vare. TRÆSKÆREBRÆT dækker transportomkostninger i forbindelse med reklamation/fejllevering ved forsendelse via fragtmænd. Ikke synlige defekter skal meldes til TRÆSKÆREBRÆT så hurtigt som muligt og senest 14 dage efter modtagelse. Det er derfor vigtig inden for dette tidsrum at kontrollere varen. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, med kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst TRÆSKÆREBRÆT på telefon +45 61 71 09 03 eller mail: info@ træskærebræt.dk

BETALING
Hos TRÆSKÆREBRÆT kan du betale med betalingskort som VISA/Dankort, MASTERCARD, VISA/Electron og MAESTRO. Alle priser hos TRÆSKÆREBRÆT er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv 25% moms.

SIKKERHED
Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken TRÆSKÆREBRÆT eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved et køb. Hos TRÆSKÆREBRÆT er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.