Ingen produkter i kurven.
Tilbage til butikkenVi bruger DAO - GLS - BRING
Kvalitets skærebræt af endetræ, hvilket giver en bedre holdbarhed. Skærebrætterne har en saftrand på 7,5mm dybde, der kan opsamle kødsaften. De findes i forskellige størrelser og med eller uden saftrand og reservoir.
Størrelse | N/A |
---|---|
Alternativ: | Brat 209 – 34 x 35 cm. – saftrand., Brat 210 – 32 x 45 cm. – saftrand., Brat 211 – 35 x 45 cm. – saftrand., Brat 245 – 35 x 43 cm. – saftrand., Brat – 249 – 35 x 49 cm. – saftrand, reservoir., Brat 253 – 37 x 45 cm. – saftrand, reservoir., Brat 273 – 39 x 42 cm. – saftrand, reservoir., Brat 278 – 33 x 40 cm. – saftrand. |
Skærebræt af valnød med/uden saftrand og reservoir. Alt træ til vores produkter er fremstillet af ovntørret træ. Helt ned til en fugtighedsprocent på 8-10%. Dette sikrer at træet ikke revner senere.
Skærebrættet er lavet, så overfladen er af endetræ. Det bevirker at træets fibre ikke ødelægges af en skarp kniv. Derved forbliver brættets overflade glat i længere tid. Det behøver ikke at blive slebet ned så tit. Desuden bevirker det også at kniven forbliver skarp i længere tid.
Skærebrættet er behandlet med monocoat olie, som er fødevare godkendt. Olien giver en stærk overflade, så skærebrættet ikke bliver misfarvet af kød saft.
Det anbefales at vaske brættet af i hånden efter brug.
Alle brætter er unikke, da de er håndlavet, og der kan derfor være variationer fra bræt til bræt. Alle brætter er nummererende.
Der kan laves saft reservoir, hvis det ønskes.
Størrelse | N/A |
---|---|
Alternativ: | Brat 209 – 34 x 35 cm. – saftrand., Brat 210 – 32 x 45 cm. – saftrand., Brat 211 – 35 x 45 cm. – saftrand., Brat 245 – 35 x 43 cm. – saftrand., Brat – 249 – 35 x 49 cm. – saftrand, reservoir., Brat 253 – 37 x 45 cm. – saftrand, reservoir., Brat 273 – 39 x 42 cm. – saftrand, reservoir., Brat 278 – 33 x 40 cm. – saftrand. |
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
750,00 kr. incl. moms
850,00 kr. – 900,00 kr. incl. moms
Reviews
There are no reviews yet.